Rust, aandacht en respect

Graag loop ik een stukje mee op jouw levenspad om je net dat ene zetje te geven om een volgende stap te zetten. Ik begeleid je met respect voor wie je  bent en voor wie je wilt zijn. Je krijgt zicht  op de onbewuste patronen, je blinde vlekken, die jou blokkeren en breekt er vervolgens doorheen.

Wil je meer plezier, makkelijker leven met minder controle, in oplossingen denken in plaats van problemen, meer actie, meer passie, een gezonder lichaam?

‘You don’t  have to be great to start, you have to start to be great’
(Zig Ziglar)

Als de tijd voor verandering is gekomen en je hebt daarbij hulp nodig dan vraagt het moed om hulp in te schakelen. Die stap is zeker geen teken van zwakte, integendeel! Die stap is gebaseerd op bewustwording dat jij de regie hebt over je eigen leven. En ondersteuning in jouw proces kan je helpen die regie nog meer te nemen.

Wij bieden ondersteuning bij lastige momenten in je leven, zoals:

  • (Dreigende) burn-out
  • Niet meer weten hoe je verder moet
  • Vermoeidheid
  • Fysieke en mentaal-emotionele klachten
  • Kanker
  • (Faal)angst of stress
  • Andere persoonlijke problemen in je werk of privé

Het leven is een reis, niet een bestemming. Tijdens die reis kom je van alles tegen waarvan je kunt leren, als je daarvoor open staat. Door van de bekende weg af te wijken kom je misschien in verwarrende situaties, maar je ziet nieuwe mogelijkheden en je leert ervan.

‘Je komt niet van je hoogtevrees af door beneden te blijven staan’

Ik durf jou de onbekende weg te laten zien naar meer levensgeluk. Durf jij die weg te gaan?

Is jouw antwoord ‘JA’ en wil je hierin ondersteund worden? Neem dan contact op.

Ervaring

Ineke:
“Zo fijn hoe jij me heel kalm begeleidde en hoe jij vertrouwen uitstraalde dat alles goed was. Het is heel spannend om zo diep te gaan. Zonder jouw steun had ik het niet gedurfd.
Je deed ook precies het goede, dat was ook zo fijn. Daardoor kon ik met al mijn aandacht bij mijn proces blijven. Ik voelde wel wat ik te doen had, nl. mijn gevoel volgen en de ruimte geven, en dat deed jij ook.”