Adem in vrijheid: middagworkshop (VOL)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 29-06-2018
Tijd - 13:30 - 16:00

Locatie
Verborgen Krachten

Categorieën


Deze workshop is volgeboekt. Heb je belangstelling voor een andere keer hou dan de agenda in de gaten of stuur me een mail via het contactformulier. Dan hou ik je op de hoogte. Kun je zelf 2 deelnemers meenemen, dan plannen we een datum die ons allen past. Je bent van harte welkom!

Onze levensadem
Ontdek het plezier en de passie in jezelf! De adem brengt je in contact met je lichaam, verbindt het hoofd met je hart. Door de ruimere ademhaling creëer je meer ruimte, rust en energie in je leven. Je maakt contact met ingesleten patronen, vastgezette emoties en overtuigingen die je lang geholpen hebben en je nu in de weg zitten. Voluit ademen gaat over acceptatie van wat er is. De zwaarte verdwijnt. En dat geeft je meer plezier, je voelt je fitter en je krijgt inzichten wat voor jou belangrijk is.

Deze workshop is vooral bedoeld als kennismaking met deze vorm van ademen. We vertellen je over het waarom van deze methode, maar laten je vooral de mogelijkheden en mooie kracht van je eigen adem ervaren. Natuurlijk ben je ook welkom als je wel deze ademervaring hebt, maar wilt genieten van de kracht van ademen in een workshop.

Praktische informatie
Tijdsduur: 2,5 uur
We starten om 13.30 uur. Je kunt binnenlopen vanaf 13.15 uur. De thee staat klaar.
Wij bieden je aan: een korte meditatie, uitleg, een begeleide ademsessie.
De workshop gaat door bij minimaal 3 deelnemers.

Vroegboekkorting
De vroegboekkorting geldt t/m  25 mei 2018. Je betaalt € 30,00 i.p.v. € 35,00.

Een andere ademworkshop?
Wil je een workshop van een hele dag? Dat kan ook. Kijk in de agenda voor data. Daarnaast verzorgen we ook workshops op maat op een door jouw gewenste datum als je met je eigen groep wilt komen.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.