Ervaringen

Een rustige lijn in mijn lijf en daaromheen borrelende energie
Bedankt voor de bijzondere middag gisteren. Ik heb genoten en het heeft me geholpen weer tot mezelf te komen na twee hectische weken. Ik heb gisteren lekker rustig aan gedaan en hoefde even helemaal niets van mezelf. Ik heb als een blok geslapen, dus dat was ook erg fijn. Vandaag voel ik nog steeds een rustige lijn in mijn lijf met daaromheen wel weer veel borrelende energie. En mijn oren suizen wat, maar ik denk dat ik dat altijd al heb.
Judith (na een Healing Touch behandeling)

Liefdevolle begeleiding
‘Onder liefdevolle begeleiding van John en Sieka ben ik in staat geweest mijn diepste pijn eindelijk de ruimte te geven, waardoor de verbinding weer tot stand kwam met degene die ik het meeste mis in mijn leven.
Bedankt John en Sieka, jullie doen dit werk met hart en ziel waardoor het voor mij veilig voelde om het eindelijk helemaal toe te laten’.
Adriënne (na een ademworkshop)

Zachte ademsessie
Ik wil je nog bedanken voor de fijne zachte ademsessie die je me gegeven hebt. Ik heb er veel aan gehad.
Els (na een individuele ademsessie)

Ondersteuning op mijn pad van rouw
Lieve Sieka, Wat heb ik veel ondersteuning ondervonden van de transformerende ademsessies die ik bij je deed, om met het verlies van mijn vrouw om te gaan!!!Ik mocht onder jouw bezielende en empathische begeleiding 3 ademsessies doen in de mooie nieuwe ruimte.
Ik heb bij je aangeklopt omdat mijn natuurlijke reactie op verdriet is, dat verdriet niet aan te gaan en dat weg te stoppen.
Al eerder had ik kennis gemaakt met de mogelijkheden van Transformational Breath om emoties neergeslagen in het lichaam weer los te maken.
In de eerste sessie moest ik hard werken om bij het verdriet in mijn lijf te komen. Tot mijn verbazing maakte ik verbinding met een heftig stuk in mij, maar dat verdriet ging niet over het verlies van mijn vrouw. Het was ouder verdriet en mocht eerst aandacht krijgen. In de 2 volgende sessies kon ik pas verbinding maken met het verdriet dat gekoppeld was aan de ziekte en het verlies van mijn vrouw. Ik mocht ervaren dat verbinding maken met dit verdriet mij de kracht schenkt om dit verdriet als bron te gebruiken om onvoorwaardelijke liefde door te geven. In de laatste sessie kwamen veel momenten langs van het sterfproces als scenes in een film. Bij het kijken naar de scenes mocht ik liefdevol verdrietig zijn, waar ik in werkelijkheid geen emoties had laten zien.
Ik ben je zeer dankbaar dat je me hebt bijgestaan op mijn pad van de rouw.
Peter (na een traject ademsessies)

Van A tot Z goed
‘Dit is de eerste therapie waarbij ik me van A tot Z goed voel’.
Trinko (na een ademsessie)

Try before you die
Alles wat je nodig hebt is zuurstof! Als dicht bij jezelf staan de essentie is om succesvol te zijn dan is transformational breathing de weg om er te komen. Deze manier van ademhalen zorgt voor mentaal en fysiek voor bijzondere en verfrissende effecten. John zorgt voor een vertrouwde atmosfeer, professionaliteit om goed te ademen en analytisch en empatisch vermogen om je persoonlijke doelen helder te krijgen. Ik zou zeggen: try before you die!
Siebren (na een ademsessie)

Na een dag klachtenvrij
Door een sportblessure had ik een nogal pijnlijke knie, die normaal lopen onmogelijk maakte. Sieka stelde voor een Healing Touch behandeling te geven en ik dacht ‘baat het niet, dan schaadt het niet’. Tot mijn verrassing was na de behandeling de pijn voor 50% verdwenen, na 4 uur voor 80%. Na een dag ben ik klachtenvrij.
Ton (na een Healing Touch behandeling)

Dichter bij mezelf
Dank je wel voor de fijne healing. Het heeft  mij weer een stuk rust en stap dichter bij mijzelf gebracht.
Sonja (na een Healing Touch behandeling)

Verbinding maken
Sieka, je hebt een mooie manier van verbinding maken.
Karina Stelloo, trainer Coachen met encaustic art (bij de afsluiting van de opleiding Coachen met encaustic art)