Healing Touch

Cliënten vinden een Healing Touch behandeling altijd bijzonder en ontspannend. Soms kunnen ze goed beschrijven wat er gebeurt en soms is het niet in woorden te vatten. Maar altijd is het bijzonder en geeft het rust en verlichting van pijn en/of spanning.

Iedereen wil zich ontspannen en fit voelen. Door je manier van leven, hoe je omgaat met wat er in je leven gebeurt, ontstaat er vaak spanning. Daardoor blokkeert de doorstroming van energie. Denk maar aan een waterslang die je dichtknijpt. Het water wil er op een andere plek uit. Als je dat vertaalt naar je lichaam dan ontstaan er klachten zoals bijvoorbeeld pijn, een ontsteking of een allergie. Spanning kost veel energie en je zult je minder fit voelen dan je lief is. Vaak heb je dat niet eens door, totdat je merkt dat je ergens in je lijf spanning loslaat.

In jouw energieveld, jouw aura, is ook voelbaar waar de energie uit balans is. Met Healing Touch wordt het energieveld en daarmee het fysieke en mentaal-emotionele veld weer in balans gebracht.

Waarbij kan Healing Touch jou helpen?

  • Verminderen van stress, angst en depressieve gevoelens
  • Verminderen van pijn, hoofdpijn en migraine
  • Versterken van het immuunsysteem
  • Sneller herstel na operaties
  • Nek- en rugklachten
  • Verdieping van het contact met jezelf
  • Ondersteunen van de zorg bij kanker
  • Je beter ‘in je vel’ laten zitten
  • Verlichting van chronische en acute situaties met betrekking tot je gezondheid.

Wat is het?
Healing Touch is een ontspannende bio-energetische behandeling die je energie weer in balans brengt waardoor spanning of pijn verminderen. Healing Touch werkt met jouw energieveld en heeft als doel je zelfhelend vermogen te stimuleren. Door middel van een zachte aanraking ondersteunt het je fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn. Voor elke leeftijd is het een veilige behandeling die goed samengaat met een reguliere medische behandeling.

Deze methodiek wordt in Amerika in een aantal ziekenhuizen toegepast en is bewezen zeer effectief te zijn. Ben je geïnteresseerd in onderzoek naar Healing Touch kijk dan hier.

Tijdens de eerste Healing Touch sessie vindt een intake plaats, gevolgd door een behandeling. Je krijgt voor zover mogelijk antwoord op jouw vragen. Tijdens de behandeling lig je gekleed op de behandeltafel. Soms is het ook mogelijk om zittend behandeld te worden. De behandelaar houdt de handen vlak boven het lichaam van de cliënt of raakt je heel licht aan. Een sessie duurt meestal ongeveer een uur. Tijdens de behandeling kun je soms letterlijk voelen dat er iets verandert in je lichaam, je kunt het koud of warm krijgen, tintelingen voelen. Maar het kan ook dat je niet direct iets voelt. Mensen voelen zich na een behandeling vaak diep ontspannen. Het effect neemt toe na meerdere behandelingen.

Behandeling op afstand
Als je niet naar de praktijk kunt komen, dan is behandeling op afstand ook een mogelijkheid.
Mijn helderziend en helder voelend vermogen is zo goed ontwikkeld dat ik op afstand cliënten kan bijstaan bij fysieke en emotionele problemen. Iemand met een zwaar verstuikte enkel met scheurtjes in de enkelbanden kon na drie dagen alweer 12 kilometer lopen. Een jonge moeder met borstontsteking was na een nacht weer koortsvrij en hoefde niet aan de antibiotica. Een man die gewend is om zijn gevoel uit te schakelen kan weer in contact komen met zijn emoties.

Wil je hier meer over weten, voel je vrij om contact op te nemen.

Zelf doen
Als aanvulling op een behandeling in de praktijk kan ik je leren wat je thuis kunt doen om je eigen herstelproces te ondersteunen.

Onderzoek en aanvulling op reguliere zorg
Onderzoek naar de resultaten van Healing Touch laten veel positieve effecten zien. Individuele ervaringen wisselen. Het is geen vervanging van de ondersteuning in de reguliere zorg, wel een prettige aanvulling.

Meer weten?
Op de Facebook pagina Healing Touch Drenthe delen we regelmatig informatie over Healing Touch en de werking van energie in het lichaam. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Healing Beyond Borders. Op hun website vind je onderzoeksresultaten.

Ervaringen

Brigitte:
“Lieve Sieka, wat ben ik dankbaar voor jouw behandeling zeg!!! De zwaarte is weg en ik voel me veel beter. Kan ook beter met mijn klachten omgaan. Ik zat echt even vast. Je bent echt een kanjer. En ik kan voelen dat ik morgen naar de door mij georganiseerde dag wil. Niet omdat het moet, maar omdat het gezellig en inspirerend zal zijn. Hoe vind je dat?!!!”

Monique:
De pijn in mijn bevroren tenen was na 2 behandelingen verdwenen!” “Sinds de eerste behandeling voel ik me veel energieker.” “Ik voel me veel meer ontspannen.” “De pijn en stijfheid door mijn spierreuma was na de behandeling twee weken veel minder.”

Fiene:
Nog maar heel af en toe heb ik last van  migraine, terwijl dat voor de behandelingen 2 of 3 keer per maand was.”