Trajecten

Verandering vraagt commitment aan jezelf. De bereidheid om naar jezelf te kijken en de keuze te maken om de belemmeringen die er zijn aan te gaan. Je hebt al een poosje je leven gedeeld met die belemmeringen, hebt er mee leren leven, ook al is het niet optimaal. Vaak zoek je de oorzaak van je problemen in de wereld om je heen (het ligt aan hem/haar dat ik me zo voel of dat ik dit moet doen). Echter, een ander kan jouw problemen niet oplossen, de oplossing ligt bij jou.

Patronen herkennen
Door je patronen te herkennen en te doorbreken kun je verandering in je leven brengen. Aan jou de keuze, en alleen aan jou, om de stappen tot verandering te zetten. Het vraagt moed en tijd om uit je oude patronen te stappen. Het kan helpen om te kiezen voor een traject van meerdere sessies/behandelingen. Want de weg die jou gebracht heeft waar je nu bent en niet meer wilt zijn is vaak lang geweest. De weg naar wie je wilt zijn vraagt soms meer tijd. Een sessie of behandeling is dan niet voldoende. Daarom biedt ik trajecten met korting aan, zoals bijvoorbeeld 6 of 10 ademsessies inclusief uitgebreide coaching. Na een aantal ademsessies ben je in staat om ook thuis zelfsessies te doen.
Soms is één Healing Touch behandeling genoeg, maar vaak ook niet. Kies je voor een traject van drie behandelingen dan krijg je korting.

Individuele trajecten met korting
Ik bied meerdere individuele ontwikkeltrajecten aan. Als je daarvoor kiest krijg je korting.

  • 6 ademsessies incl. uitgebreide coaching  van 2 uur voor € 550,- (i.p.v. € 660,-)
  • 10 ademsessies incl. uitgebreide coaching van 2 uur voor € 900,- (i.p.v. € 1100,-)
  • 3 ademsessies van 1,5 uur voor € 200,- (i.p.v. € 225,-)
  • 6 ademsessies van 1,5 uur voor € 390,- (i.p.v. € 450,-)
  • 3 Healing Touch behandelingen van 1 uur voor € 150,- (i.p.v. € 165,-)
  • Beter leven met kanker, een traject op maat waarvoor we samen een prijs afspreken.

Mag ik je ontmoeten in een traject? Neem dan contact met mij op, ook voor eventuele verdere vragen.

Meer informatie?
Kijk ook bij Transformational Breath® of Healing Touch.