Werkwijze

Jouw persoonlijke ontwikkeling is mijn zorg.

Je bent vast benieuwd naar de manier waarop ik jou begeleid, want een coachtraject kan alleen slagen als er een klik is tussen jou en  jouw coach. Bij Verborgen Krachten heb je meestal te maken met mij, Sieka Hogendorf. Vandaar dat de meeste teksten op deze website in de ik-vorm geschreven zijn. Ik ben gespecialiseerd in de begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling.
Heb je specifiek een vraag met betrekking tot je professionele ontwikkeling dan vind je in John Tetteroo een zeer ervaren en toegewijde coach. Heb je met vragen over je persoonlijke ontwikkeling behoefte aan een mannelijke coach geef dat dan ook aan, want ook daarvoor kun je bij John terecht. Professionele en persoonlijke ontwikkeling gaan overigens altijd samen.
Tijdens de ademworkshops kom je ons samen tegen.

Kennismaken
Soms wil iemand eerst even kennismaken om te voelen of die klik er is. Die ruimte geef ik ook graag en dat kan door middel van een telefoongesprek of een  kennismakingsgesprek in de praktijkruimte. Beiden zijn gratis. Met een kopje koffie of thee erbij verkennen we samen tijdens zo’n gesprek alvast jouw vraag en kan ik globaal aangeven wat de aanpak zal zijn. Globaal, omdat ik intuïtief werk en elk moment in het traject datgene inzet wat het best bijdraagt aan het oplossen van jouw vraag en daarmee aan de ontwikkeling die jij wenst.

Rode draad
De rode draad in de aanpak is de informatie die jouw lichaam geeft, gecombineerd met wat jij vertelt. Als jij ergens vastloopt in je leven en je weet niet hoe je dat kunt veranderen, dan is er meestal sprake van een energetische blokkade. Een blokkade die ontstaan kan zijn door een diepe innerlijke overtuiging, die is ontstaan in de loop van je (meestal jonge) leven en die jou niet meer dient. Er zijn verschillende manieren om die blokkade op te heffen. Ik werk veel met methoden die blokkades op onbewust niveau doorbreken, zoals de adem, een Healing Touch behandeling, een opstelling of een van de vele andere methoden die ik gebruik. In het gesprek komt jouw ervaring aan de orde en benoemen ik wat ik zie of op een andere manier ervaar. Wat ik inzet is wat jou op dat moment het meest helpt. Daarbij houd ik altijd rekening met jouw eigen behoefte.

Doorverwijzen
Meestal is de klik er wel, en als die er niet is dan kan ik je eventueel verwijzen naar een collega die beter bij jou past.

Meer informatie?
Kijk ook bij Voor wie of neem contact met mij op.