Workshops

Door te doen ont-wikkel je jezelf!

Workshops zijn een ideale manier om, met anderen, te ervaren wat er in je leeft. In de andere deelnemers vind je een spiegel, in het thema van de ander kun je jezelf herkennen. En dat gaat vaak makkelijker dan door alleen maar naar jezelf te kijken. Deelnemers helpen elkaar door het delen van ervaringen. Je merkt dat je niet alleen staat.

Unieke energie
Elke keer weer blijkt dat er binnen een groep een unieke energie ontstaat, waardoor prachtige resultaten mogelijk zijn. Je moedigt elkaar aan en gaat samen op pad. Dat maakt het makkelijker je te ‘ont-wikkelen’ en je authentieke Zelf te terug te vinden.

Resultaten
De workshops leveren dan ook bijna altijd bijzondere en vaak onverwachte uitkomsten. Voorbeelden van bereikte doelstellingen zijn:

 • rust vinden
 • zelfvertrouwen vergroten
 • rouw verwerken
 • een beter contact me je innerlijke bron

Kies jouw workshop!
Ik bied diverse workshops aan. Het doel van de workshops is om het onbewuste te laten spreken. Het lichaam is dan een belangrijke informatiebron in plaats van wat je hoofd bedenkt. De informatie die jouw lichaam prijsgeeft is veel zuiverder en dus meer waar. Bijvoorbeeld tijdens een workshop  ‘Intuïtief wastekenen’ geeft de tekening boodschappen uit het onderbewuste door. Als jij je verder wilt ont-wikkelen in meer algemene zin of een specifiek vraagstuk hebt op het gebied van grenzen stellen of steeds terugkerende patronen dan is er vast een workshop voor jou bij!

 • Adem in vrijheid (een hele dag of een dagdeel)
  De adem brengt je in contact met je lichaam, verbindt het hoofd met je hart. Door de ruimere ademhaling creëer je meer ruimte, rust en energie in je leven. Voluit ademen gaat over acceptatie van wat er is.
  Dat geeft je meer plezier, je voelt je fitter en je krijgt inzichten wat voor jou belangrijk is.
 • Intuïtief wastekenen met Encaustic wax
  Een middag of avond even weg uit je dagelijkse beslommeringen? Met nieuwe inzichten weer naar huis gaan? Tijdens deze workshop maak je een paar tekeningen met gekleurde bijenwas. De vorm van de tekening komt intuïtief tot stand en laat zich niet sturen. Het resultaat is een bijzondere tekening, een mooi beeld dat meer zegt dan 1000 woorden. Sneller dan in een gesprek kan duidelijk worden wat er speelt, omdat er ruimte komt voor het onderbewuste.
 • NEE! is oké
  Ken je dat? Je zegt alweer ‘ja’ op een vraag om iets voor een ander te doen, of je denkt dat je iets moet doen terwijl je er helemaal geen zin en tijd voor hebt. En dat alleen omdat je het lastig vindt om NEE te zeggen. Want je wil aardig gevonden worden én eigenlijk weet je ook niet goed wat belangrijk voor jou is.
  En wat je echt wil is rust en meer ontspanning! Heb je moeite met grenzen stellen dan is deze 2-daagse workshop iets voor jou.
 • Zie elkaar bij ziekte
  Een ernstige, soms levensbedreigende of een chronische en belemmerende ziekte heeft beïnvloedt niet alleen jouw leven, maar ook op de directe omgeving zoals het gezin. De relatie tussen partners kan onder druk komen te staan. Wil je jezelf en je partner de ruimte geven om de spanning op ieders eigen manier te verwerken en daarvoor begrip te hebben dan is deze workshop wellicht iets voor jullie.
 • Rust in je hoofd in 15 minuten
  Het is gemakkelijk je hoofd weer tot rust te brengen. Je moet alleen even weten hoe. Tijdens een korte workshop van 2,5 uur geven we inzicht in de manier waarop de onrust onstaat en geven we een aantal manieren, waaronder een methode uit Healing Touch, die je zelf kunt toepassen om je hoofd weer tot rust te brengen.

Ga naar de agenda voor data!