Adem in vrijheid

De adem brengt je in contact met je lichaam, verbindt het hoofd met je hart. Door de ruimere ademhaling creëer je meer ruimte, rust en energie in je leven. Je maakt contact met ingesleten patronen, vastgezette emoties en overtuigingen die je lang geholpen hebben en je nu in de weg zitten. Voluit ademen gaat over acceptatie van wat er is. De zwaarte verdwijnt. En dat geeft je meer plezier, je voelt je fitter en je krijgt inzichten wat voor jou belangrijk is.

Een halve of een hele dag workshop
Je kunt kiezen voor een workshop van een dagdeel of een hele dag.

 • Dagdeel
  De workshops die gedurende een ochtend, middag of avond gegeven worden zijn vooral bedoeld als kennismaking met deze vorm van ademen. Maar als je als meer ervaren ademer behoefte hebt aan een begeleide sessie, dan ben je natuurlijk ook welkom.
  We vertellen je over het waarom van deze methode, maar laten je vooral de mogelijkheden en mooie kracht van je eigen adem ervaren.
  Tijdsduur: 2,5 uur
  Wij bieden je aan: een korte meditatie, uitleg, een begeleide ademsessie.
  Jouw investering: € 35,- . Korting bij vroeg boeken. De workshop gaat door bij minimaal 3 deelnemers.
 • Hele dag
  Als je kiest voor een workshop van een hele dag, dan kies je voor extra verdieping. Er is meer aandacht voor jouw specifieke thema en je krijgt twee ademsessies, waarbij de tweede sessie helpt om voort te borduren op de eerste sessie. Je ervaring tijdens de tweede sessie kan heel anders zijn dan bij de eerste. Het zijn mooie dagen met veel transformatie.
  Tijdsduur: 10.00 – 17.00 uur
  Wij bieden je aan: een meditatie, twee ademsessies met daar tussenin een verdiepende oefening. Er is ruim tijd om te delen, wat helpt bij het integreren van je ervaringen.
  Jouw investering: € 95,-. Korting bij vroeg boeken. De workshop gaat door bij minimaal 3 deelnemers.

Workshop op maat
Daarnaast verzorgen John en ik ook workshops op maat op een door jouw gewenste datum als je met je eigen groep wilt komen. In overleg kunnen we ook op locatie een workshop verzorgen.

Ik meld me aan!

Lees meer over Transformational Breath®

Kijk in de agenda voor de volgende workshop.

Dagworkshop
Tijdens een geheel verzorgde dagworkshop gaan we met een groep van maximaal 8 deelnemers dieper in op Transformational Breath®. Laat je verrassen door wat je ademhaling en je innerlijk je te vertellen hebben. Tijdens deze dag heb je twee ademsessies en doen we een verdiepingsoefening. Aan het eind van de dag neem je een mooie ervaring en inzichten mee naar huis.

Wij begeleiden je graag op deze ontdekkingstocht.

Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Wij bieden je aan: twee begeleide ademsessies, verdiepende oefeningen, beweging, een vegetarische en biologische lunch, koffie/thee/water en versnaperingen.
Jouw investering: € 95,-

Ik meld me aan!

Lees meer over Transformational Breath®

Kijk in de agenda wanneer jij met je eigen adem de weg vrij kunt maken van de belemmeringen die je nu in de weg zitten.

Maatwerk
Door het lezen van de mooie resultaten die je met je adem kunt bereiken kom je misschien op het idee om een workshop te doen samen met een groep die je zelf samenstelt. Zo hebben we diverse keren een workshop mogen verzorgen voor intervisiegroepen / netwerkgroepen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact op. We overleggen graag met je/jullie om tot een passende en plezierige workshop te komen.

Ervaringen van deelnemers

Lia:
De workshop ‘Adem in vrijheid’ heeft mij dat opgeleverd wat ik een aantal weken kwijt was: het vertrouwen in mijzelf waardoor ik die ommezwaai vanuit mijzelf heb kunnen maken welke zo hard nodig is in het traject/proces waarin ik zit, daar ben ik zo blij mee, dit levert mij zoveel op echt ongelooflijk veel, ik stapte tegelijkertijd uit het wijzen naar de ander en kan nu weer rustig bij mezelf blijven. 
Het heeft mij heel goed gedaan en nu al zoveel gebracht, ik ben hier heel blij mee.

Elly:
Graag deel ik mijn mooie ervaring van deze workshopdag met ieder die dit leest. Wat ben ik blij dat ik hieraan heb deelgenomen. Het is voor mij een wel heel bijzondere dag geworden, waarvan ik gerust durf te stellen dat het bijdraagt tot een positieve wending in mijn leven. Na vele vormen van therapie die voor mij niet het juiste effect hadden, heb ik bemerkt dat je met je eigen adem heel veel kunt doen. Wat mooi dat je lichaam zelf blokkades (zelfs heel diep gelegen) kan weg ademen.
Ik dank Sieka en John voor hun zeer liefdevolle begeleiding deze dag. Kan het iedereen aanraden om het zelf te gaan ervaren.

Graag wil ik ook een tekst hieronder zetten die mij trof:
Ik adem in en kom tot rust
ik adem uit en glimlach
thuisgekomen in het nu
wordt dit moment een wonder
               Thich Nhat Hanh