Coaching

Ik dacht
Ik ben zoals ik ben
Omdat ik zo ben

Omdat ik zo ben
Hoef ik niet te veranderen
Kan ik niet veranderen

Kan ik niet veranderen?
Nee … zegt het stemmetje
Ja … zeg ik

JA, want ik kan alles
Alleen denk ik vaak
Dat ik zoveel niet kan

Sieka

Herken je dit? Zeg jij ook wel eens tegen jezelf ‘ik ben nu eenmaal zo’? Ik heb het in ieder geval heel lang wel gedacht. En ik heb gemerkt dat het veranderen van mijn gedachten mijn gedrag veranderde, ik durfde meer en ging de dingen doen die al veel eerder wilde doen, maar niet durfde. Toen ik me daar eenmaal van bewust werd kwam mijn leven in een prettige stroomversnelling. Het heeft me enorm geholpen om me daarbij te laten coachen.

Vertrouwen in verandering
In mijn praktijk zie ik de mensen die, soms na lange tijd, de stap durven zetten naar verandering. Onzekerheid en angst voor verandering zorgt ervoor dat je vermijdt iets te doen wat je niet kent, niet zegt wat je wel wilt zeggen of iets anders ziet dan het is. Je komt in conflict met jezelf en daardoor vaak ook met anderen.
Maar het feit dat deze mensen een afspraak gemaakt hebben, zegt ook dat ze erop vertrouwen dat het anders kan. Ze weten alleen nog niet hoe.

Grenzen verkennen
Ik neem de tijd om in alle rust en met respect voor jouw verhaal en jouw grenzen te verkennen wat je nodig hebt. Ik stel de vragen die jou triggeren, inzicht geven en verder helpen. Iedereen is anders en daarom is elk coachingstraject maatwerk. Ik ben mij daar terdege van bewust en ik kan putten uit veel kennis en ervaring. Elk traject is uniek, omdat jij uniek bent.

Spannend
Veranderen is spannend. Het gaat om ‘ja’ zeggen tegen hoe het is en over in liefde loslaten van wat je niet meer nodig hebt. Of anders gezegd, je leert het op een andere manier vasthouden. Als je dat kunt ben je in staat om naar je hart te luisteren en sta je steviger in je schoenen.

Ben jij er klaar voor om je te laten coachen en te veranderen? Ik ondersteun je graag!

Niet omdat de dingen moeilijk zijn, durven wij niet,
maar omdat wij niet durven, zijn de dingen moeilijk.
Seneca

Kijk ook eens bij onze Werkwijze, Voor wie en Trajecten.