Ademen is ‘hot’

Alle ademworkshops zijn de laatste tijd binnen no-time volgeboekt. Ademen is een natuurlijk proces, en als je kiest voor een verandering in je leven en je weet nog niet precies hoe je dat moet doen, dan blijkt Transformational Breath® veel mensen aan te spreken. Als ze dan één of een aantal ademsessies hebben meegemaakt weten ze waarom hun adem zoveel impact heeft op hun leven. Te beperkt ademen, wat de meesten van ons doen, beperkt je in het werkelijk ervaren van wat er in je leven gebeurt. Adem je volledig, dan ruim je onnodige ballast op en het geeft inzichten op welke punten je kunt veranderen.

Vanochtend nog had ik een cliënt die zich na de sessie blij en ontspannen voelde. Heel anders dan wat hij de afgelopen tijd had ervaren. Of iemand die in een superkorte sessie ineens bij het vastgezette verdriet kon komen. Het verdriet dat al bijna het hele leven werd afgedekt door boosheid, omdat dit minder kwetsbaar voelt. Boosheid als (onbewuste) overlevingsstrategie.

Zelfs in deze warme periode durven veel mensen het aan om dit proces aan te gaan. En wat hebben we een geluk dat onze workshopruimte zo heerlijk koel blijft bij de uitzonderlijk hoge temperaturen die we gehad hebben. Een mooie plek voor bijzondere transformaties.

Graag deel ik een ervaring van een deelneemster:
‘Diep en volledig ademen geeft me lucht, zuurstof en energie. Niet meer ingehouden en met spanning leven, maar het leven omarmen in al zijn volheid. Wat een bijzondere en spirituele ervaring was dit. Kostbaar voor ziel en lichaam.

p.s. Als ik in de spiegel kijk, zie ik iets nieuws! Mijn blik is veranderd: meer open en lichter! Wat bijzonder. Ik kijk er verbaasd naar.’

Omdat de workshops zo snel vollopen, heb ik nog een workshop extra gepland op zaterdagochtend 29 september. Kom je ook ervaren wat de adem voor jou kan betekenen in deze introductieworkshop? Kijk voor meer info op https://www.verborgenkrachten.nl/adem-in-vrijheid/

Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten!

Lieve groet,
Sieka