Verborgen Krachten in het nieuw

Feest!
Het is een beetje feest! Waarom? Je kijkt nu naar de nieuwe website van Verborgen Krachten. Hij zat al een tijd in de pijplijn, maar vandaag is het zover dat ik hem met de wereld mag delen. Omdat het (Sinterklaas)feest is geef ik voor een aantal workshops een Sinterklaaskorting. Dus … wil je (hernieuwd) kennismaken met wat Verborgen Krachten te bieden heeft maak dan snel gebruik van deze aanbieding. Dat kan namelijk maar tot 6 december 23.30 uur!

Groeien
Een groeiproces gaat meestal niet langs een rechte lijn. Je gaat eens naar links, dan weer naar rechts, soms een stapje terug.  Een enkel moment ben je zelfs helemaal de weg kwijt. Uiteindelijk is er het resultaat dat getoond mag worden. Je herkent dat misschien ook wel in je eigen leven.

Ademen en meer
Blijven ademen is dan een goede aanrader. Zeker op momenten dat het even tegenzit, en dat is zeker gebeurd. Een tekst die ineens verdwenen is, een foto die niet wil passen na een dag intensief bezig zijn. Het reserveringssysteem dat anders werkt dan ik dacht. GRR!! Door goed en volledig te blijven ademen kan ik de stress goed reduceren, zodat het uiteindelijk leuk blijft en ik ook nog kan lachen om het geploeter. De kracht van ademen heeft 7 jaar geleden aan de basis gestaan van het ontstaan van Verborgen Krachten. Over die kracht en andere mogelijkheden die je helpen beter in je vel te zitten, met meer zelfvertrouwen en energie kun je veel informatie vinden op deze nieuwe website. Veel leesplezier en inspiratie!

Niet vergeten
En … vergeet niet je tijdig aan te melden voor de workshops met Sinterklaas- en vroegboekkortingen! In de agenda zie je het hele aanbod.